top of page
  • speeltuinvereniging

Nieuwsbrief januari 2024

Veul hail en zeeg’n int nije joar!

Het is 2024! Dat betekent een nieuw kalenderjaar. Het bestuur van de vereniging wenst al haar leden daarom een heel mooi, gezond en gelukkig 2024! We hopen in 2024 weer net zoveel leuke activiteiten te organiseren en kinderen en volwassenen te ontvangen.


Jan Tammes wordt na 40 jaar erelid en treedt af als bestuurslid 

Na 40 jaar in het bestuur in verschillende rollen, treedt Jan Tammes af als bestuurslid. Zijn inzet was én blijft waardevol. Daarom heeft het bestuur besloten om hem als erelid aan te merken. We willen Jan heel erg bedanken voor zijn inzet! Jan blijft gelukkig als vrijwilliger actief betrokken bij de vereniging.


Feestelijke opening nieuw podium zaterdag 10 februari om 14:00 uur

Dankzij een donatie van stichting de Komeet hebben we ons podium vernieuwd en met hout bekleed. Een prachtig resultaat! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Tijdens de kindercarnaval op 10 februari om 14:00 uur wordt daarom het podium feestelijk geopend. Uiteraard zijn alle leden welkom!


NLdoet, help je ons een handje mee?

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart weer NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en BSV de Oosterpoort doet ook mee. Wil jij ons helpen om ons gebouw en speeltuin schoon te maken, op te ruimen of beter te maken? Meld je dan aan via https://www.nldoet.nl/activiteit/schoonmaken-tuin-en-gebouw.


Toenemende kosten: contributie gaat omhoog

Ook wij ontkomen helaas niet aan toenemende (energie)kosten. In 2024 verhogen we daarom de contributie naar €15,00. We hopen op je begrip.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page