top of page
  • speeltuinvereniging

Halloweenweekend | vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober

Bijgewerkt op: 1 okt. 2023

Het laatste weekend van oktober organiseren we samen met Bolingo een Halloweenweekend. Je kunt dan twee dagen bij ons griezelen! Op vrijdag een feest voor volwassenen en op zaterdag een spooktocht voor kinderen.


Vrijdag 27 oktober: Halloweenfeest voor volwassenen

Calling all goblins, ghosts and creatures of the night! Haal je gekste kostuum uit de kast en kom naar de jaarlijkse Haunted Mansion Halloweenparty

in de Oosterpoort! Kom lekker los op Halloween hits, gedraaid door onze DJ en geniet van onze traditionele Halloween punch! Met zumba ‘thriller’ workshops door Gary Domingo en Noriama Hanssen! En natuurlijk is er een costume contest! Win jij de prijs voor het beste kostuum? Heb je geen inspiratie of budget voor je schmink en/of kostuum? Geen nood, een rek kostuums en grimeur staat bij ons klaar! Neem zo veel mogelijk slachtoffers mee en tot dan! Als je durft.


De deur staat voor je open van 20:30 uur tot 1:00 uur. Bestel hier je kaarten.


Zaterdag 28 oktober: Spooktocht voor kinderen

Kom je ook naar dé jaarlijkse Halloween spooktocht door het Sterrebos? Na een spannende wandeling is er weer een kinderdisco en natuurlijk zijn ook je ouders welkom voor een nazit.


Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. We verzamelen bij de Kempkensberg 12 (DUO gebouw). Deelname gratis voor leden en €1 voor niet-leden.


Aanmelden uiterlijk 27 oktober via: www.bsvdeoosterpoort.nl/kinderactiviteiten281 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page