top of page
Test 2 website.png

Verhuur zaal

Zoek jij een gezellige ruimte voor jouw (kinder)feest, of een zaal voor een overleg of activiteit? Of wil je dat kinderen tijdens een feest voldoende ruimte hebben om binnen of buiten te kunnen spelen?

Dan ben je aan het goede adres! Het verenigingsgebouw is namelijk beschikbaar voor verhuur in het weekend en de derde en vierde woensdag- en donderdagavond van de maand.

bsv_deoosterpoort_beeldmerkwit-01.png

Wat kost het?

Hoe werkt verhuur?

Als je een zaal huurt, dan is er altijd een bestuurslid aanwezig. De drankjes koop je in het gebouw tegen een laag tarief, je mag ze dus niet zelf meenemen. Snacks, zoals chips en frituurhapjes, kun je ook in het gebouw kopen, maar je mag ze ook zelf meenemen.
Bij een grote aangelegenheid, zoals een bruiloft, kan de vereniging zelfs voor bediening zorgen!

Het huren van de zaal kost €75 voor leden en €100 voor niet-leden. De kosten voor drankjes komen hier bovenop. Wil je een vast bedrag? Dan werken we consumptiebonnen. De genodigden krijgen dan voor een vast bedrag aan bonnen. Zo voorkom je dat je feest of vergadering veel meer kost dan je had bedacht.

Voor eventueel gebruik van apparatuur (beamer en geluidsinstallatie), personeel en schoonmaak worden ook kosten in rekening gebracht. Een overzicht van de kosten vind je op het aanvraagformulier.

Je kunt alvast op onze homepage zien of de zaal beschikbaar is. Als de zaal beschikbaar is, dan kun je aanmeldformulier hierboven invullen. Na invullen van het formulier nemen we contact met je op. Voor aanvullende vragen kun je terecht bij info@bsvdeoosterpoort.nl

bottom of page