top of page
  • speeltuinvereniging

Jouw statiegeld = vernieuwde speeltuin in de Oosterpoort!

Buurt- en Speeltuinvereniging (BSV) de Oosterpoort wil een nieuwe speeltuin voor haar buurtbewoners realiseren. Dit vraagt om een behoorlijke investering. Met verschillende sponsoren, fondsen en de gemeente Groningen zijn we er bijna. Help jij mee met het laatste beetje, zodat wij voor onze buurtkinderen een nieuwe speeltuin kunnen realiseren?


Zo kun je helpen Verzamel zoveel mogelijk lege flessen, dus ook die van je opa, oma, neefjes, nichtjes, buren, vriendjes en ga zo maar door! Doneer de flessen vóór 1 oktober bij de COOP aan de Meeuwerderweg. De COOP verdubbelt het eindbedrag. Met dit bedrag kan de speeltuinvereniging de speeltuin vernieuwen.

Onze plannen? We hebben buurtkinderen en -bewoners gevraagd naar hun wensen. Die hebben we vertaald in een plan. De belangrijkste veranderingen zijn: - meer natuurlijke materialen en groen; - herindeling speeltoestellen naar leeftijd; - betere en zandvrije verbinding met sportveld; - blotevoetenpad van boomstammen; - nieuw hekwerk; - entree op centrale plek; - waterspeelpunt.

Help je ook mee? We hopen op jullie hulp. Hoe meer geld we inzamelen, hoe sneller wij deze speeltuin kunnen realiseren. Dankjewel alvast!


51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page